Genieten in vintage-sfeer

Twee draaitafels, een mengpaneel en een stapel platen. Daar kwam je in de jaren zeventig en tachtig een heel eind mee. En ver in de 21ste eeuw nog steeds. Want veel mensen vinden het leuk om muziek van plaat te horen. Omdat het beter klinkt, omdat je met een plaat en een hoes letterlijk iets in handen hebt of omdat het hen terug doet denken aan de eerste liefde in klas 2b, dat kamp op Ameland of aan de eigen verzameling singletjes van toen. Maar ook jongeren zijn dol op het vinylzwarte goud (gekleurd mag ook).

Vintage verpakt

DJ Kees van Vinyl on Tour draait zijn plaatjes vanaf het oude theemeubel van oma. Wel gepimpt met old-skool discolichten en een gezellig schemerlampje. De moderne geluidsinstallatie is vintage verpakt: het lijkt net alsof de muziek uit twee oude buizenradio’s komt. Veel gehoorde reactie van bezoekers: ‘Ach, kijk nou toch eens!’

Kees draait zijn hand niet om voor een gezellig feestje en krijgt de dansvloer vol met lekkere stampers uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Naar wens van degene die het feestje geeft natuurlijk. Want je wordt maar één keer 40, 50, 60 of viert je huwelijksjubileum. Dan moet alles kloppen en vooral de muziek.

Bedrijfsevenementen

Maar ook voor bedrijfsevenementen is Vinyl on Tour een leuke act. Kees draaide de afgelopen jaren bij verschillende bedrijfsjubilea, kerstborrels, jubilea, markten en evenementen.
Dus, zoek je een ervaren dj in de omgeving van Arnhem, Gelderland of een andere regio in Nederland: met Vinyl on Tour ga je ouderwetsch genieten op je feestje of evenement. Neem nu contact op: 06-18285380 of info@vinylontour.nl